Informatieavond Cosmetische zorg

Shape Aesthetics organiseert samen met Huidtherapie Vechtstreek een informatieavond op donderdag 14 oktober. Het thema deze avond: \’Do\’s and Don\’ts van cosmetische zorg\’. Al uw vragen zullen op deze avond beantwoord worden.

Cosmetische ingrepen komen de laatste jaren steeds vaker voor. In uw omgeving zal u het steeds meer zien en horen, maar ook in de media wordt er steeds meer aandacht aan besteed. Veelal de \’don\’ts\’ ziet u hier verschijnen. Maar wat is botox nou precies en is het dit wel veilig? Ik heb een storende pigmentvlek en wil hier graag vanaf; kan dat? Welk resultaat hebben cosmetische behandelingen?

Dr. Wu van Shape Aesthetics en huidtherapeuten Mignon Baane en Judith Wetzer van Huidtherapie Vechtstreek geven u antwoord op al u vragen!


Aanmelden voor de informatieavond!

Op 14 oktober 2015 zal de eerste informatieavond om 19:30 uur van start gaan. De locatie is het J. Homan van der Heideplein 36 in Maarssen. Dr. Wu en huidtherapeuten Mignon Baane en Judith Wetzer zullen een presentatie verzorgen om u een en ander toe te lichten. Vervolgens is er alle ruimte voor vragen over diverse cosmetische behandelingen.

U kunt u via info@cosmetischezorg.com aanmelden. De avond is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Mocht u na deze avond overtuigd zijn van een eventuele behandelingen, kan er ter plaatse een intake worden ingepland.

Voor de informatieflyer kunt u hier terecht.

2 gedachten over “Informatieavond Cosmetische zorg”

  1. Ik wil graag aanwezig zijn op14oktober voor de informatieavond samen met een vriendin.
    Krijg ik hier nog bericht over?
    Met vr groet,
    E.c.Prins.

Reacties zijn gesloten.

Winkelwagen