Fillers
Met het verstrijken van de jaren verslapt de huid, met als gevolg oppervlakkige lijnen, rimpels en diepe plooien.

Door fillers op strategische plaatsen te injecteren, kunnen deze verschijnselen worden gecorrigeerd om een frisse uiterlijk te geven.

De meest gebruikte fillers bevatten hyaluronzuur. Dit zijn stoffen die ook van nature in de huid voorkomen en worden na verloop van tijd afgebroken. De kans op allergische reacties zijn vanwege een huideigen bestanddeel te verwaarlozen. Fillers zijn gels of vloeistoffen die met een fijn naaldje volgens een bepaalde patroon in de gezichtshuid worden gespoten. Ook kunnen met fillers het volume of de structuur van lippen worden verbeterd. Het effect is vrijwel direct zichtbaar en de komende dagen zal het alleen nog verder verbeteren. Daarnaast stimuleert het nog eens je eigen collageen. Door middel van fillers kunnen deze verschijnselen worden gecorrigeerd om een fris uiterlijk te geven. Van een behandeling heeft u 4-12 maanden plezier, dit is afhankelijk van uw levenswijze, huidtype en locatie.

Hyaluronzuur filler
Een hyaluronzuurfiller is een heldere gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd om de vorm en structuur van de gezichtshuid te verbeteren. De moderne fillers bevatten hyaluronzuur, dat sterk lijkt op het hyaluronzuur dat in het lichaam voorkomt.

Injecties met een hyaluronzuurfiller kunnen worden toegepast om verschillende soorten rimpels te vervlakken zoals de lachrimpels, marionetlijnen en ook fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Ook worden de injecties toegepast om de volume te vergroten of het structuur te verbeteren van bijvoorbeeld de lippen, de wangen of de kin. Uiteraard worden de natuurlijke lijnen en structuren van uw gezicht zoveel mogelijk gerespecteerd. U zult versteld staan wat hyaluronzuurfillers met uw huid kan doen!

 

Handverjonging
Naarmate u ouder wordt, wordt de huid van de handruggen slap, dun en vertoont rimpels. De huid verliest volume. Hierdoor worden allerlei structuren zichtbaar zoals de bloedvaatjes, pezen en zelfs botstructuren. Veel mensen kunnen dit als cosmetisch hinderlijk ervaren en hierdoor onzeker en zich minder aantrekkelijk voelen.

De handen zijn immers altijd zichtbaar. Bijvoorbeeld in relationele contacten, tijdens sociale evenementen, tijdens aankopen en op het werk. Als u het gevoel heeft dat het uiterlijk van uw handen niet meer past bij uw totale verschijning, dan zou het tijd kunnen worden om iets te doen om uw handen te verjongen. Door middel van fillers kunnen symptomen van volumeverlies en rimpelvorming van de handen verholpen worden.

 

Bron
1: Callan P, Goodman GJ, Carlisle I, Liew S, Muzikants P, Scamp T, Halstead MB, Rogers JD. Efficacy and safety of a hyaluronic acid filler in subjects treated for correction of midface volume deficiency: a 24 month study. Clin Cosmet Investig Dermatol. 2013 Mar 20;6:81-9.

Winkelwagen