Naam arts: Dr. Francis Wu
Specialisatie: Dermatoloog, medisch specialist
BIG nummer: 89049965601
Reviews: Zorgkaart Nederland

Werkverleden

Voor mij is de esthetische dermatologie een interessant en dynamisch gebied, daarnaast is het een verlening van het vak dermatologie. Mijn streven is om een gebalanceerde en natuurlijke uitstraling te creëren bij al mijn behandelingen. De nieuwe veranderingen moeten bij iemand passen. Door het geven van duidelijke informatie vooraf en medisch technische handeling wil ik aan de verwachtingen van de client voldoen. Andere alternatieven zullen worden besproken.

1992 Geneeskunde, VUMC Amsterdam

1996 Wetenschappelijk onderzoek: ‘The Biochemical Pharmacology of Bullatacin – a newly developed antitumor compound’ Children’s Mercy Hospital, Cancer Pharmacology Laboratory Section of Hematology/Oncology in Kansas City, Missouri, USA

1999 Arts onderzoeker en werkzaam op de afdeling chirurgie (AIO) in het Vrije Universiteit Medisch Centrum Amsterdam.

2004 Gepromoveerd op immunologische en cellulaire veranderingen na een chirurgische ingreep bij patiënten met kanker ( Proefschrift getiteld: The local and systemic angiogenic and immunological responses to surgery).

2004 Specialisatie (AIO) dermatoloog, AMC Amsterdam

2008 Dermatoloog in Dermicis, Haarlem en Dermatologisch centrum Amstel & Vechtstreek, Maarssen. Naast algemene dermatologie, gespecialiseerd in oncologische en esthetische dermatologie.

2014 Founder Shape Aesthetics

2016 Founder Iconic Elements Skincare lijn

2017 Bestuurslid van Nederlandse Cosmetische Dermatologie

2021 Oprichting SKN2, Shape Aesthetics is samen met huidtherapeuten en cosmetische dermatologen gefuseerd tot SKN2

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) en de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

Winkelwagen