Werkwijze

Na een korte kennismaking kunt u uw klachten en/of wensen kenbaar maken. Aan welke aspecten van uw gezicht stoort u zich het meest? Wat zou u aan uw gezicht willen veranderen? Dr. Francis Wu onderzoekt uw gezichtshuid waarbij u voor de spiegel een toelichting kan geven.

Dr. Francis Wu brengt vervolgens alle klachten en/of wensen in kaart. Met behulp van illustraties zal hij ingaan op de anatomie van de gezichtshuid en de mechanismen van huidveroudering uitleggen.

Vervolgens geeft hij u een aanbeveling voor de behandeling van de klachten of wensen. Alle mogelijkheden, maar ook alle onmogelijkheden zullen met u besproken worden. U heeft immers recht op een goed en eerlijk advies! Ook zal hij uitvoerig ingaan op mogelijke bijwerkingen, contra-indicaties en eventuele interacties met andere medicijnen die u gebruikt. Tot slot zal hij met u bespreken welke voorzorgsmaatregelen u zelf kunt nemen om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.

Het esthetisch consult duurt 15-20 minuten en de intake kost € 50 euro. Besluit u een behandeling te ondergaan dan wordt de intake bedrag van de behandeling afgetrokken. Na de eerste behandeling ontvangt u een medisch paspoort, hierin staat exact aangeven wat voor behandeling u heeft gekregen. Elke behandeling wordt hierin bijgehouden. Om een goed beeld te krijgen van uw algemene gezondheidstoestand houdt dr. Francis Wu rekening met zaken als:

  • Chronische aandoeningen
  • Medicatiegebruik zoals bijvoorbeeld (Sintrom, Ascal, NSAID) en voedingssupplementen
  • Allergieën
  • Uw eerdere ervaringen met injectable behandelingen en wat de resultaten, bijwerkingen of zelfs complicaties zijn geweest.
Informed consent

Als er geen contra-indicaties zijn, wordt er een afspraak voor u gemaakt. Hiervoor tekenen zowel de arts als de cliënt een behandelovereenkomst. Dit zogenaamde “informed consent” geeft aan dat de cliënt goed geïnformeerd is over de behandeling, de verwachte resultaten en eventuele bijwerkingen, voldoende bedenktijd heeft gekregen en akkoord is gegaan met de prijs. Dit formulier is wettelijk verplicht voor alle medisch niet-noodzakelijke behandelingen.


Fotografische verslaglegging

Vòòr iedere behandeling worden er foto’s gemaakt van de te behandelen huidgebieden. Deze foto’s worden in uw esthetisch dossier geplaatst en worden uiteraard met alle vertrouwelijkheid behandeld. Bij ieder vervolgconsult worden deze foto’s weer ter hand genomen om te zien of uw wensen zijn voldaan. Ook kunnen er een aantal weken na de behandeling opnieuw foto’s worden gemaakt zodat we het resultaat goed kunnen volgen en beoordelen.

 

Klachtenprocedure

Shape aesthetics vindt het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Mocht u ondanks onze inzet niet tevreden zijn dan kunt u een klacht indienen. Wij nemen uw klacht altijd serieus en doen er alles aan om tot een oplossing te komen.Omschrijf precies uw klacht en welke behandeling u heeft gehad en stuur een email naar fpkwu@shape-aesthetics.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Als u er met ons niet uitkomt, dan kunt u zich wenden tot een onafhankelijke klachtencommissie.

Winkelwagen