Meer voor mannen

Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van cosmetische behandelingen zoals hyaluronzuur fillers en botuline toxine en is niet meer alleen voor vrouwen bestemd. Mannen staan meer open en zijn proactiever om het uiterlijk te verbeteren dan voorheen. Een Amerikaanse studie toonde zelfs een stijging van 258% van mannen die een botuline toxine behandelingen ondergingen. De redenen hiervoor variëren van een toegenomen acceptatie dat mannen zich cosmetisch behandelen, een toegenomen bewustzijn van de uiterlijk, tot betere kansen op het arbeidsmarkt doordat ze er beter voelen en jonger uitzien. En laten we eerlijk zijn, wie wilt dat nou niet? De behandelwensen en indicaties zijn veelal anders dan bij vrouwen, Shape Aesthetics kan een gepaste oplossing vinden. Voor een frisse en uitgeruste fronsloze blik maak dan een vrijblijvende afspraak bij Shape Aesthetics.

Winkelwagen