Informatieavond groot succes!

Op woensdag 14 oktober 2015 vond de eerste \"Cosmetischeavond_Shape_Aesthetics\"informatieavond over cosmetische zorg plaats. Samen met Huidtherapie Vechtstreek werd deze avond georganiseerd. Het bleek een groot succes met een volle praktijk met enthousiaste gasten.

Dr. Francis Wu en huidtherapeuten Mignon Baane en Judith Wetzer gaven een presentatie over botox, fillers en laserbehandelingen voor bijvoorbeeld pigmentvlekken en ontharing. Onderwijl werden er volop vragen gesteld en was de avond vol interactie. Hierna volgde een praktisch deel waar Judith Wetzer een demonstratie microdermabrasie gaf en dr. Francis Wu botuline botine (botox) demonstreerde. Er werd afgesloten met een borrel, waarbij er nog diverse vragen beantwoord werden en intakes/informatieaanvragen werden ingepland.

Shape Aesthetics kijkt terug op een informatieve, interactie avond waarbij vele vragen beantwoord zijn. Een avond die Shape Aesthetics en Huidtherapie Vechtstreek zeker gaan herhalen. Mocht u vragen hebben over cosmetische behandelingen of meer informatie willen; neem dan contact met ons op!

1 gedachte over “Informatieavond groot succes!”

  1. I carefully read your blog and I found many new things about cosmetica groothandel.This blog take away the next step.I specially the lover of cosmetica groothandel.So I say nice and very informative to your blog.Carry on see you next time with new post.

Reacties zijn gesloten.

Winkelwagen