banner_cosmetisch

Informatieavond Cosmetische zorg

Shape Aesthetics organiseert samen met Huidtherapie Vechtstreek een informatieavond op donderdag 14 oktober. Het thema deze avond: ‘Do’s and Don’ts van cosmetische zorg’. Al uw vragen zullen op deze avond beantwoord worden.

Cosmetische ingrepen komen de laatste jaren steeds vaker voor. In uw omgeving zal u het steeds meer zien en horen, maar ook in de media wordt er steeds meer aandacht aan besteed. Veelal de ‘don’ts’ ziet u hier verschijnen. Maar wat is botox nou precies en is het dit wel veilig? Ik heb een storende pigmentvlek en wil hier graag vanaf; kan dat? Welk resultaat hebben cosmetische behandelingen?

Dr. Wu van Shape Aesthetics en huidtherapeuten Mignon Baane en Judith Wetzer van Huidtherapie Vechtstreek geven u antwoord op al u vragen!


Aanmelden voor de informatieavond!

Op 14 oktober 2015 zal de eerste informatieavond om 19:30 uur van start gaan. De locatie is het J. Homan van der Heideplein 36 in Maarssen. Dr. Wu en huidtherapeuten Mignon Baane en Judith Wetzer zullen een presentatie verzorgen om u een en ander toe te lichten. Vervolgens is er alle ruimte voor vragen over diverse cosmetische behandelingen.

U kunt u via info@cosmetischezorg.com aanmelden. De avond is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Mocht u na deze avond overtuigd zijn van een eventuele behandelingen, kan er ter plaatse een intake worden ingepland.

Voor de informatieflyer kunt u hier terecht.

Author Info

Francis Wu

Comments ( 2 )

 • Mevr Ellen prins

  Ik wil graag aanwezig zijn op14oktober voor de informatieavond samen met een vriendin.
  Krijg ik hier nog bericht over?
  Met vr groet,
  E.c.Prins.

 • Carla zuiver

  Graag wil ik bij de lezing van 14 – 10 aanwezig zijn

reactie